Mentorordningen er åben for ALLE klubbens medlemmer.
Mentoren vil orientere om praktiske forhold, eller knytte kontakt til andre medlemmer, som har viden om praktiske spørgsmål.
Det kan være løst og fast om hvordan det fungerer i klubben og havnen.
Hvis du overvejer at købe ny båd, kan du f.eks. også bruge Mentor-ordningen. Her kan der måske blive formidlet kontakt til andre sejlere i klubben, der måske har nogle erfaringer med den båd eller bådtype, som du overvejer at købe.
Det kan også og bør være hjælp til selvhjælp hvor en af vores ældre medlemmer hjælper dig med mast-motor-sejl eller andet problem du står overfor, og du som ung og frejdig måske kan hjælpe samme person med lidt polering, bundmaling eller som gast, når vejret byder sig velkommen til en (også lærerig) aftentur på Øresund.
En anden mulighed er, at du kigger efter en ny båd og måske vil en af seniorerne gerne sælge på sigt, men alligevel stadig være en del af havnen.
Måske kunne vi hjælpe hinanden også her.
Som ny bådejer, kan der være rigtig mange spørgsmål, som man kan have glæde af, at vende med en mere erfaren sejler.
Som erfaren sejler, men ny i klubben, kan det måske bare handle om, at nogen lige hjælpes ind over dørtærsklen til klublivet og forklarer de praktiske forhold i klubben og måske samtidigt hjælper den nye sejler ind i klubbens sociale netværk.
Når kontakten er oprettet, er det op til parterne selv at finde ud af, hvad der er behov for og hvor længe der er brug for aftalen.
Vi arbejder på at udvikle en lille database, hvor du kan tilmelde dig som mentor med den viden som du kan videreformidle.
Er du ny-sejler eller nyt medlem og har brug for hjælp, bedes du også tilmelde dig denne ordning med en kort beskrivelse af det ønske eller hjælp, som du måtte ønske dig.

Der arrangeres kurser og foredrag for sejlklubbens medlemmer og i vinteren 2021/22 er der planlagt 5 kurser, som:
Motorkursus.
Om sejl og rigning af mast.
Polyester og epoxy-reparationer.
Dit el-system ombord
Båden og din personlige sikkerhed.